't Brakenkerkje

Historie van de websiteIn september 2015 werd een bezoek gebracht bij een jonge onderneming Holder genaamd. De mede eigenaren en oprichters, de heren  Cris en Tim Obdam , boden ons aan om een website te bouwen omdat de oude site niet meer aan de verwachtingen van het bestuur voldeed.
Holder, toen nog gevestigd in Obdam, bouwde op een speciale manier een gebruiksvriendelijke websites. Na een testperiode werd de site in 2016 online gezet. Een indrukwekkende site waar wij als bestuur apentrots op waren. Op een gegeven moment is besloten om de site van een nieuw logo te voorzien  Stijn Konijn , een jonge student aan de grafische school, uit Obdam ontwierp het onderstaande logo. Dit kwam boven onze website te staan.
Het heeft zo ruim 3 jaar het beeld van de site bepaald.
De activiteiten werden steeds omvangrijker. De site werd meer en meer gebruikt en samen met Betty Blocks (een neven onderneming van Holder) die ons steeds bij stond met hun expertise, werden de mogelijkheden van het internet ontdekt.
Het gebruik werd vanaf dit moment nog meer gebruikt. Dit resulteerde in 2019 tot een andere lay out en een ander logo. Het huidige logo werd ontworpen door de jonge onderneemster Rosan Gleijsteen, dochter van een van onze activiteiten medewerkers.
En zo is tot op vandaag de website voorzien van dit logo.

Terug naar vorige pagina