't Brakenkerkje

Grenzenloos Kerst singin
Zaterdag 23 december Kerstconcert met Sing in.


Al vele jaren brengt Grenzenloos in de Kerstperiode een fantastisch Kerstconcert met daarna de alom bekende sing-in ten gehore in het Brakenkerkje.


Grenzenloos is een klein gemengd koor met 5 heren en 7 dames uit alle hoeken van West Friesland, over een eigen combo en zal voor de pauze een concert brengen dat bestaande bekende en minder bekende kerstliederen aangevuld met nummers die zeker in deze gezellige periode passagier .


Grenzenloos zingt minimaal 4 stemmig maar diverse keren zullen er ook 5,6 of zelfs 7 stemmige nummers worden gebracht en die nummers worden begeleid door ons combo maar er zullen ook zeker diverse a capella nummers worden gebracht.


Dit gebeurt allemaal onder begeleiding van dirigent Martijn Bos die na 8 jaar weer terug is en ons weer naar een hoog niveau zal stuwen.


Na de pauze verandert het combo in een spetterende band, de stoelen in de zaal worden vervangen door statafels en onder het genot van een drankje zullen de leden van Grenzenloos solo of in duetten alle populaire kerstnummers de zaal in slingeren.


Uiteraard kunt u de nummers lekker mee zingen met uw de tekst mee kunt lezen.