't Brakenkerkje

Nieuwjaarsconcert 2023Nieuwjaarsconcert verzorgt door: Ida Pellicioli op piano.
Obdam, 8 januari 2023 in ’t Brakenkerkje treed voor u op,  Ida Pelliccioli.


Ze werd in 1988 geboren in Bergamo, Italië. Ze studeerde aan het Nationaal Conservatorium van de regio Nice voordat ze zich aansloot bij de Ecole Normale de Musique de Paris-Alfred Cortot om haar leertijd voort te zetten bij Serguei Markarov, kunstenaar voor vrede bij Unesco.
Tijdens haar muzikale studies ontving ze verschillende beurzen: met name van de Zygmunt Zaleski Foundation en de Albert Roussel Foundation.
Ze nam deel aan vele masterclasses in Nice, met name bij Jean-Claude Pennetier, en behaalde vervolgens in Parijs onderwijs- en uitvoeringsdiploma's aan de Ecole Normale.
In 2009 won ze de zilveren medaille in de nationale competitie Claude Kahn (eerste prijs niet toegekend). Ze heeft deelgenomen aan tal van wedstrijden en concerten in Frankrijk, Griekenland en Italië en is van plan op te treden op verschillende andere Europese podia in Oostenrijk, Rusland en Wit-Rusland. Ida brengt haar concert Introspections ten gehore, dit zijn allen stukken van grootmeesters: Programme II  – “Introspections” Beethoven – Sonata No.30 in E Major, Op.109 Brahms/Busoni – "Herzlich tut mich verlangen" from 11 Chorale Prelude, No. 10, Op. 122 Busoni – Fantasia nach J.S. Bach, BV 253 Janacek – In the mists Rachmaninov – Elegie, Op.3 No.1 from “Morceaux de fantaisie

Zondag 8 januari 2023, aanvang 11.30 uur de kosten hiervoor bedraagt €10,00. 

U bent van harte welkom om samen het glas te heffen op een muzikaal 2023

Wilt u reserveren?

KLIK HIER